Nieuws

21 augustus 2019

Uitnodiging kinderbijeenkomst Brede School Steenvoorde

Nu het eind van de zomervakantie in zicht is, organiseren we woensdag 28 augustus samen met Up Kinderopvang een kinderbijeenkomst. Deze bijeenkomst is speciaal voor de kinderen van de groepen 6 t/m 8, die door de brand na de zomervakantie niet naar hun schoollokaal of BSO aan de P. van Vlietlaan terug kunnen. 

Zo kunnen de kinderen hun verhaal kwijt en ervaringen delen. Ook kunnen ze vragen stellen aan twee speciale gasten: de wethouder en een brandweerman. Wethouder Johanna Besteman, verantwoordelijk voor onderwijs, beantwoordt vragen van kinderen over wat er met hun school gebeurt. Onder voorbehoud dat er geen calamiteiten zijn, is er ook een brandweerman die bij het blussen van de brand was betrokken. Voor kinderen is het fijn om alles rondom de brand zo samen af te sluiten. 

 

De herhuisvesting van de vier groepen tot de herfstvakantie is als volgt georganiseerd:

Op de hoofdlocatie aan de Poelslaan groep  6 en 6/7. Groep 6 zit op de bovenverdieping waar ze vorig jaar ook zaten; groep 6/7 is gehuisvest in het speellokaal.  In de Petrusschool zullen groep 7 en 8 tot de herfsvakantie worden gehuisvest.. 

Na afloop kunnen de kinderen van groep 7 en 8 samen met hun leerkracht een kijkje nemen in de naastgelegen Petrusschool. Zo weten zij waar ze na de zomervakantie heen gaan.

Wanneer: woensdag 28 augustus 2019

Hoe laat: inloop vanaf 15.30 uur. We beginnen om 16.00 uur en eindigen omstreeks 17.00 uur.

Waar: buitenschoolse opvang Up, Wiardi Beckmanlaan 5 in Rijswijk
(naast de Petrusschool).

Dit is hetzelfde gebouw waar na de zomervakantie tijdelijk de buitenschoolse opvang voor de bovenbouw plaatsvindt.

 

Met vriendelijke groeten,
Brede school Steenvoorde Up Kinderopvang, Wiardi Beckmanlaan en P. van Vlietlaan

 

Isolde Reynolds Nanda Bruijstens